Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Friday, May 06, 2011

Lovely.


Simple update untuk hari ini. Lebih kepada gambar ya.
Lepas paper ketiga tadi, teman lecturer aku pergi Penang. Mahu beli hadiah untuk suami beliau katanya. Untuk anniversary mereka. Dan saya dapat dua kawan baru hari ini. Pegawai pengiring yang turut bersama adalah best friend aku si pakcik tua, SI BUNCIT. Huuu.

Damia.

Aleesya.

Aleesya dan ibunya yang sebenar. =D
And thank you madam for today. Hehe.


"Burung apa?"
"Burung murai.."
"Burung apa?"
"Burung murai.."
"Burung apa?"
"Uncle ni mulut murai la!"
HAHAHA. *Dialog tajaan aku sendiri


Damia dan uncle tua beliau yang dah tak sabar menjadi seorang bapa berjaya. Aha.

Madam: "Ok dah kakak, jom kita pergi tempat lain"
Damia: "Uncle, kakak nak minum ni sampai ada bunyi."

Dia maksudkan sampai ada bunyi straw. Huuu. T__T
.
.
.
.
.
.
.
DAN! Gambar terpilih hari ini. Ecey.
Tadaaaa!
Aleesya dan kakak comel yang penyayang. [kakak?? Hihi.]

ExtraNote:
Mak. Hari ini saya rasa saya makin menghargai pengorbanan mak.
Sabarnya melayan kerenah saya sejak kecil. Sampai akhirnya saya menjadi siapa saya hari ini.
Terima kasih mak. =)