Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Saturday, May 07, 2011

Cinta Sempurna.



This? Yeah. One of my favourite songs.

Lagu ni punya susah aku cari chords dia sejak tahun lepas. Almaklum lah lagu asal dimainkan dengan piano. Bila saja google pun, chords yang aku jumpa tak match dengan kehendak hati. Macam totally tak match. 
Maka semalam sengaja menggoreng dan merebus tali gitar masa tengah tepu otak baca notes dan tiba² aku dapat chords yang sesuai secara tak sengaja. Gembira lah sebab dah setahun aku cuba cari dan akhirnya dapat dengan usaha sendiri. Cewah. Maksud aku, kali terakhir adalah setahun lepas dan terus give-up masa tu. Ngehh. So here. Ini setengah jam yang lepas. I hope you will like it.


FzaIbrahim - Cinta Sempurna [Yuna's Cover]


Ohh, maaf sebab kualiti gitar kurang memuaskan. Pinjam gitar kawan sebab gitar sendiri sudah diterbangkan pulang ke rumah. Tak biasa dengan gitar orang.
Tapi tak apa lah. Senyum.