Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Wednesday, April 06, 2011

Thanks for the song composed for me. =)


Sebelum terlupa. 
Aku ada buat recording satu lagu ni minggu lepas. Ya, bukan lagu cover.
Lagu ni dibuat untuk aku nyanyi semula guna suara dan kretiviti aku sendiri.
Maksudnya, suka hati aku lah macam mana pun nak nyanyi balik sebab lagu ni untuk aku.
 Terima kasih Zul sebab buatkan lagu ni yaa.
Dekat link lagu sebelah kanan tu dah aku update 5 hari lepas tapi terlupa mahu buat entry tentang lagu tu.
So here, harap² kau, kau dan kau pun suka ya! =)



FzaIbrahim - Catch Me If You Dare.

Composed by:
Zul - TheTrueDisaster

Again. Thanks Zul.
By the way, I personally like this song. =)