Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Wednesday, April 20, 2011

Go on.


Fikiran kosong sungguh sepanjang hari ini. Sepatutnya aku harus risau untuk finalize-kan research aku sebelum hantar hardcover. Sepatutnya lah kan. Tapi entah kenapa mood itu belum ada. Masa keluar makan tadi, aku terjumpa satu bunga ni. Aku tak tahu bunga apa tapi aku kutip. Cantik strukturnya. Kamera aku capai dan menjadi model lah bunga tersebut. Senyum.

Bunga ini aku. Tompokan itu pula emosi aku. 


Sebetulnya sekarang, aku baru sahaja balik dari meeting. Untuk persidangan fakulti seluruh Malaysia.
Saja aku ambil bahagian sebab kalau habis final paper pun aku belum plan yang betul lagi segala aktiviti selain mula mencari kerja. 

Sekarang?

Kelaparan.

Kapal pink Maya. Tapi tiada barbie di depan. Maaf ya.

Dan ya.
Aku memang suka Macro mode. Nampak sangat ikhlas.
Jangan tanya kenapa. T_T