Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Friday, March 18, 2011

Satu malam: Kedah + Penang!!


Malam tadi, ada dinner untuk course aku. Ya, untuk meraikan semua orang. Sit back and relax, jom enjoy tengok gambar sahaja ya! =)

Ya, reserve untuk kami! Hooo~ 

Aku ambil ini saja. Itu pun tak habis. Nervous sangat sebelum naik pentas. Haha! Lepas tu bising lapar. T__T 

Performance malam tadi. Melalak lagu Faizal Tahir. Heee~
*maaf kurang clear

Ini Dian. Terima kasih kerana bawa kami ke hotel dengan lebih awal untuk rehearsal ya! =)

 Fashion Show pun ada ohh! =D

 Wink wink. Zaty si comel! Teheee~

Mereka ini satu batch tapi kelas lain² dengan aku. Heee.

Ini lagi dua orang teman sepentas aku malam tadi. Zihir dan Umar. You guys rock! =)

Yeayyyy!!

Tapi memang sentimental betul malam tadi. Dengan pengarah kampus nya pun bersara malam tadi. Slides pelajar semester akhir lagi. Ucapan banyak yang menyentuh hati. Alahai. Aku akan rindu semua orang nanti!!

Function habis dalam jam 11++ malam. Lepas dinner, kami terus ke Penang! Lepas tension. Hari ni kan kami cuti, itu yang selamba saja. Photoshoot sikit lah lepas dah relax kan diri dekat Queensbay sana. Huu~

Tadaaaa!! Ini Queensbay ya kawan². Masa ni dah pukul 2 pagi. T__T

Baiklah. Ini si Buncit. Nama beliau Umar. 

Yang ini pula Qimon. A.k.a. si Jebon. Haha! 

Serius malam tadi bulan sangat cantik! 

Ini Zihir.

Ini Dian! Yeayyy! =D 

Okayyy! Ini aku.. T__T
Muka penat, letih, tak larat dan mengantuk yang teramat. Kasihan Dian drive seorang diri sebab yang lain semua dah letih yang teramat sangat. Semua tidurrr.. Sedar², sampai rumah jam 5++ pagi. Waaahhhh.. T___T

But yeah, few weeks to go sebelum habis belajar. Alaaaa.. Sedihnya.. ='(
PASTI AKAN RINDU SEMUA ORANG!