Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Sunday, February 06, 2011

My New Addiction. =)


Tolong sayaaaaaa! Ye, mari tolong. Marilah kemari. Marilah tolonggg!! Waaaaa..

Ohh hai. Tadi tu cuma intro. Baiklah. Sekarang ni saya sudah ada hobi baru. Cuba teka apakah hobi baru sayaaa? Yaaaa.. Kau salahhh!! Mari cuba lagi sekali. Huu. Ok ok. Penat main teka-teki. Sebenarnya saya sudah addicted dengan Vlog dekat Youtube. Masa cuti ni internet laju lah pula kan. But seriously, i can't stop watching. There is a guy in Youtube yang buat vlog almost everyday and he is so creative. Plus, i just can't stop laughing because of this funny guy. Sometimes he provides facts in such an interesting way - which is good! Banyak lagi vlog aku subscribe but this one is my favourite so far. Maksud aku buat masa ni la. Tak tahu la kalau esok lusa berubah pula kan.. 

Check these video out!




Ok.Video dia sangat banyakkk. Dan! Kalau Malaysia punya vlog-er pun ada. Try IniAnwarHadi. He's funny too! And yeah, dia pun suka WeezyWaiter ni.


Ini video paling latest AnwarHadi tu. Baru 7 episod. But still, he's fun too! Yang perempuan aku akan cuba cari sama. Who knows, ada yang jenis creative macam mereka berdua kt atas ni. Heee.. Jadi, try lah ya!
Fun! =)