Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Monday, February 21, 2011

Dongak dan dongak lalu terdongak. T__T


Harini hampir semua orang di kampus jalan mendongak. Kemudian mata ke kiri dan ke kanan dengan muka yang bermacam² ekspresinya. Bukan kau semua tak tahu. Sekarang kan sedang ligat berlangsungnya pilihanraya kampus. Dekat bawah aku sertakan satu sudut ni saja masa tak ada orang. Kat sini tak banyak sangat. Sebelah hujung sana lagi banyak. Tempat kau, kau dan kau bagaimana? Pasti meriah juga bukan?


Semester akhir sungguh mencabar. Banyak yang tanya lepas ini mahu buat apa. Perlukah aku kerja? Yaaa, mungkin. Parents pun suruh kerja dahulu. Aku pun tak mahu bebankan mereka. Harus bantu kembali. Almaklumlah, adik perempuan aku pun belajar di kampus. Tahun depan, adik lelaki aku pula menyusul. 
Tapi, ramai kawan sekelas aku mahu sambung Master. Ok ok. Mungkin aku patut kerja dahulu kemudian buat part time belajar. Tengok lah dulu.. T__T

Mommy, daddy..
It's time to pay back all your hard work to support me all these while. 
Sayang amat kamu berdua! =)