Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Tuesday, December 21, 2010

Hidup memang indah! - Bahagian 2


Hoheyyy! Selamat sejahtera anda semua. Hoho. Ayat macam pemberita. Baiklah. Semalam sudah tengok bahagian satu. Hari ini mahu update bahagian dua pula. Yang ini memang emphasize satu agenda sahaja. Bergonjeng dengan Anish Caterpillar! Yeay! Sebelum pulang, aku sempat jumpe Anish sebentar dekat MidValley Megamall. Pergi pula hari Sabtu, memang orang ramai macam rusuhan pun ada. Tapi rusuhan bawa kamera la yang ini. Biasalah dah dekat dengan Krismas, mestilah banyak decorations yang ada dekat sana. Baiklah. Baiklah. Hentikan bebelan dan terus proceed dengan gambar terpilih. Hohoho..

 Tadaaaaa!! Ini lah rupa di tngah-tengah MidValley ketika Krismas bakal menjelang. Ni je paling okay sebab yang lain ada orang yang tak dikenali pun masuk dalam gambar. Ramai gila! Grr.

 Sebelum membuat siri penjelajahan, perut haruslah terlebih dahulu di isi bagi memastikan stamina dan tenaga sentiasa pada tahap maksima. Al-maklumlah dah tahu, ketawa pasti banyak punya. So kami pilih Burger King untuk menjadi pemuas nafsu makan. Aku suka pula bantai sos tomato kat sana. Dan Anish, kesian kena makan never ending fries sebab makan banyak pun macam tak luak fries ithu. Hoho.

Perut dah kenyang lalu pergi ke tempat make-up. Bukan apa, cermin dan lighting dkat tempat make-up memang tempting gila! Maka dengan muk tak bersalah, kamera di keluarkan dan ithu lah yang terhasil. Bila kakak kedai pandang, kami cabut lari. HAHAHA.

Hohoho. Kami hampir sewel tengok banyak benda comel kat sana. Nasib baik kamera pun sihat walafiat.
Kalau boleh semua kami nak snap. Aha 

Ini dalam MPH Bookstore okay! Terjumpa pula bahagian patung Dooodolls yang pelik-pelik tu. Kami pun terus jadi pelik. Nasib baik tak beli yang pakai dekat kepala tu dan jaln satu Mall dengan bangga. Hahaa. Anish comel lah pakai ini! Hohoho.. =D

Handphone Chain baru Anish!! Kecil dan comel amat! Grrr..

Ini satu lagi. Bear yang paling besar kami jumpa dekat sana hari tu. Walaupun tak berapa comel sangat tapi sebab size besar gila, semua orang berebut nak ambil gambar. Ini pun kira nasib baik sebab aku dapat juga. Hohohoho.

Kemudian, kami jumpa gitar mini yang comel-gila-nak-mati ni. Terus jadi tensen sebab banyak sangat benda comel kat sana. Waaaaaaaaa.. T___T

Kemudian, aku bertukar menjadi Krismas deer. Hahaha! Entah mana datangnya idea mengong ni. =D

Mini Cotton Candy ni dapat free! Siapa mahu minta sahaja dekat tepi kedai Body Shop tu.

 Tako Tao!! Ini favourite sejak dahulu kala. Heaven.. Hohohoho~

Ini yang terakhir sebelum berpisah dengan Anish Caterpillar. Dekat dalam RotiBoy pun kami pinjam cermin juga. Aha.

Kemudian hantar Anish dekat KTM. Banyak kali peluk dia. Bukan senang mahu jumpa. Ini pun setelah 2 tahun setengah. But yeah, sempat juga usik Anish. Almaklum lah dah lama tiada orang membuli beliau katanya. Hahahahaha.. Anish! Thanks a lot yeah! Ada rezeki kita jumpa lagi okey! =)