Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Thursday, November 04, 2010

Laut, laut dan laut serta laut juga LAUT! T__T

LAUT!!!!
Ok, ni bukan laut! T__T

Mula² sekali, nak cakap perkataan 'ANEH'! Ha'ah, aneh. No over ever spelled my name correctly before this. Tapi ada pula seorang manusia ni tiba-tiba boleh panggil nama aku dengan ejaan penuh yang tepat sedangkan aku tak pernah kenal dia sebelum ni. Aneh lagi. Baiklah. Lupakan saja sesi keanehan tersebut. Kita sambung lagi siri Detective Conan ithu di lain hari ya. T__T

Semalam lepas paper Urban Sociology, aku terus pergi ke laut. Ada makan-makan sikit untuk Committee Regional Conference tempuh hari. Kau ingat kan? Ngeh. Kemudian terus gerak ke Penang! Konon² mahu pergi release tension. Habis semua laut kitorang pergi. Dari Batu Feringghi, ke Gurney, kemudian ke Padang Kota Lama dan akhirnya Queensbay. Lalala.. Entah mimpi apa sampai ke 4 tempat ithu. Aku sampai nak termuntah rasanya. 5 kali pergi ke laut dalam satu hari. Ngeh.

Dulu pernah pergi ke Feringghi untuk memancing. Haaaa.. Aku saja join je nak memancing tapi ikan tak sangkut² pun. Mana tak nya, sambil tunggu ikan makan umpan, aku main gitar bersuka ria di tepi pantai. Ikan pun hilang mood nak makan, malah berjoget di dalam air. Dah la tu, melalak melolong siap segala. Hahaha. Apa² saja lah kau ni. Ok, otak dah krem. Mari study untuk paper seterusnya. Mood tak datang lagi tapi kalau nak tunggu mood, memang sampai semester depan pun tak datang² juga. Heee~ =D
*tekan 'Publish Post' dan View Blog. Kemudian tutup skrin. 2 minit lepas tu, buka semula. HAHA.

Tutup laptop dan cakap pada diri sendiri b'ulang²:
"Harus paksa diri! Paksa diri! Paksa diri! Grr.."
T_____T