Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Monday, November 08, 2010

1 more paper to go and i am DONE!


Yeahh! Have u read the title above? I'm almost done here. One more paper to go!!
Ohh ya! Aku baru pulang sebenarnya ni. Lepas paper petang tadi terus pulang kemudian d'roger dan dihasut untuk keluar menenangkan diri. Jadi, selepas kekenyangan, kami pun ke pusat karaoke. Ya! Bukan untuk pergi swimming class atau membina badan seperti di Gym tetapi untuk melalak. Hoy, bukan menyalak tetapi MELALAK! Ngaaa.. Sesi melalak telah berlangsung selama hampir sejam. Kemudian pergi cari roti canai dekat Makbul. Pergi kunyah² saja. Wey, tak sedap. Lain kali jangan pergi. T__________T

Kemudian pulang. Setel! Wah, bosannya hidup. HAHA

Esok duduk kat rumah sahaja kot. Tengok lah kalau rajin aku nak mengarang, aku akan karang la benda untuk kau baca. Ya! Jangan malas membaca. Penat² kerajaan buat kempen membaca, kau jangan bazirkan duit kerajaan! Huu. Tiba². Ok, dah². Later ya. Berapa hari dah aku jadi burung hantu ni. Kasihan otak. Huu..

Nota kaki ayam:
Masih berusaha naikkan berat badan. Damn.