Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Friday, October 01, 2010

Stamina ohh Stamina..

Align Center

Memandangkan hari ini cuti, aku pun pergi la kampus buat shooting final project. Bosan sungguh duduk rumah ngadap laptop 24/7. Ohh, kasihan badan kerana terpaksa berkawan dengan lemak baru nanti. Tidak mungkin aku mahu menambah 'rakan baru' lagi. Cukup lah. Huu~ Selesai beberapa scene, kitorang berhenti sebab sudah petang. Mereka harus pulang. Terus saja aku bergegas ke rumah dan tukar baju. Harus mencari stamina. Ya!! Aku pergi berjoging sama $eorang makhluk yang lain pula. 10 minit joging tanpa henti sudah tercungap-cungap. Mana tak nya, joging sambil bersembang. Cess! T__T

Jalan sekejap dan sambung lagi sampai dah tak larat. Wahh.. Letey gila. Muscle di betis dan beberapa bahagian badan yang lain masih sakit akibat fitness training malam rabu kelmarin. Ahh, malas mau layankan. Harus paksa mereka bekerja semula. Harus halau 'kawan baru' mereka secepat mungkin. Ohh otak, sila la cergas semula. Akan aku pam kan oksigen sebanyak mungkin ke otak nan berkarat ni. HAHA. Sekarang sudah pulang. Harus rehat sebentar dan mandi. Kemudian mungkin akan busy kan diri lagi sehingga lewat pagi. Tengok lah bagaimana nanti. Alahai badan, mari bertahan ya. Sampai hujung tahun sahaja aku akan dera kau. Bukan saja untuk game, tapi juga untuk masa depan yang indah serta gumbira. Wuuu~ Dan untuk yang selalu support aku dari belakang dan beri aku semangat, ucapan di bawah adalah untuk kau, kau dan kau sekalian.

Aku lukis ini masa tengah mengelamun dengar presentation dalam kelas.
Sorry tak cantik macam kau lukis. T__T

Let's go to english mode now.
Currently, I'm preparing myself mentally and physically. I realize that life is not going to be so sweet until the end. There will be some point where i might fall and drown. But as long as i could stand and fight back, i would. No more looking back or regretting my past. What's past is past. Let bygone be bygone. I've learnt my mistakes and continuous improvement will be observed. I'm turning to an adult now and i should act like one. Always look forward to move fast and be in two places at once. Ohh ya, I don't need you to understand everything. I have my own dreams and passion. Therefore, i need to work for it!

Fza, don't wait.
Run! Run! And run!
Soon, you'll be the 1st to touch the victory line. =)