Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Monday, September 13, 2010

Lumrah manusia yang menyakitkan hati..


Manusia ni aneh kan? Bila berjanji, awal² je b'ia² sungguh. Bila dah masa, janji semua terbang melayang. Mat salleh kata, better late than never. Tapi yang ini, sudah lah late sungguh kemudian terus tiada apa habuk pun.
Why? Why? Kau orang semua sudah biasa hidup bermungkir janji kah? Begini kah juga kau treat boyfriend atau girlfriend kau semua. Mesti tak, kan? Dengan kekasih hati kalau boleh semua nak ditunaikan. Family pun kau boleh tolak untuk kekasih hati kau. Ces!
Suka hati kau orang lah ye. Aku pun tidak terhegeh² mahu please kau orang. Ya, hidup kita semua dah tak sama. Masing² ada life sendiri. Tapi tidak boleh kah spend sedikit masa untuk kawan² lama? Percaya cakap aku, kepada yang sudah kerja itu, kami sendikit pun tidak hadap duit engkau orang. Pada yang belum kerja pun, kau jangan ingat kau sudah hebat sebab dapat belajar tempat yang 'tadhe la best mana pun'. I don't care who you are, but please respect your friends and keep your promise. Eheemm.. Kalau ye pun tak dapat nak tunai janji, atleast beritahu. Ini tak, mesej pun x balas. Call pun langsung tidak angkat. Sedangkan orang lain tunggu kau kau semua macam orang bodo disini. Pehh!! 

Ok, cukup lah mode terpahape ni. 
Semoga kalian hidup bahgia dalam kehidupan baru yang serba indah belaka.
Terima kasih.