Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Sunday, August 08, 2010

OPKIM 1 Malaysia.



Hey kau! Heee.. Saye tak sopan. T__T
Ape ithu OPKIM 1 Malaysia?
Ok, it's Operasi Khidmat Masyarakat. Last week kitorg g program anjuran MPP ni. Ye, student Council Representatives. Ngee..
Tapi sori la aku update lmbt pula ttg ni. Malas nk edit gmbo. haha.
So, program ni berlangsung 3 hri, 2 malam kat Pos Dipang, Kampar, Perak. hoho.
Orang lain suma dah berkurun update dlm blog masing² ttg program ni.
Aku ni bru la sempat nk uplod hari ni. Malas nak cerita, bubuh gmbo je la ye?
HAHA. Ye, aku akan provide explanation. Kau jangan la emo. T__T

Tadaaa! Ni salah satu rumah diorg. Comel je.
*bila nak mandi, sejuk gila! Macam mandi dgn air sjuk dlm peti ais umah jiran kau. Huu~*

Yang ni umah die atas bukit. Sempoi gila! :)

Huu.. Yang tengah tu bukan orang asli ye.
*Wah.. comelnya kakak kt tengah tu. HAHA*

DURIAN lagi! T__T
*Diam lah kau. Huu~*

Yang tengah main lego ni la anak orang asli paling pure. T__T

Ha!! Ni kanak² bergelar anak² orang asli. Comel lak tu.
*orang asli sekarang dah maju. Huu~*

Err.. Preparation mereka before present tarian suku kaum Semai.
*naseb bek aku x join. haha*

Ok, ni pula masak nasi dalam buluh. wink wink.
*rasa same je cuma cara masak je. Hee~*

Si buncit masak bihun HANCOR!! T__T
*Jantan keparat ni byk pula komen. Bihun dawai juga menjadi pilihan bliaw. HAHA*

Baiklah. Sudah habis part 1.
Kalo aku rajin baru ade part 2 ye..? HAHAHA.

Nota Kaki Ayam:
Program ni sudah tersiar dlm Berita Harian 2 hari lepas.

Abah query:
"Nape nampak gemuk dalam gambar tu?"
"Pakai baju besar lah, abah!"
Grr.. 

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. T__T