Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Wednesday, August 18, 2010

Kisah bazar ramadhan.



Senyum.

*lambai² tangan pada kau*

Diam seminit.

*lambai² tangan pada kau lagi*

Diam lagi.

* terus menerus lambai² tangan pada kau*

Pangggggg! Penampar kau bagi di pipi aku.
Ok, aku tahu ia tersangatlah  a n n o y i n g . Huuu~

Cerita hari ini.
Nothing much happened today, actually. Naahh.. This feeling is so indescribable.. Really.
*Ok, cuba mengarut lagi nampaknya. Arghhh!! T___T*

Ok, sirius! Sirius!
Petang tadi, hampir² habis kelas mandarin, dapat mesej. 

"Wei, mana ko?"
"Dalam kelas la. Npe?"
"Bila nak dtg ni..??"

Then, terus kelas tamat.

"Ye, aku datang sekarang!"
"Hahaha.."

Si buncit. Nak dera aku lagi lah tu. Grr. *tunduk. Huu*
Bukan apa, beliau menggesa aku supaya ke bazar ramadhan kampus secepat mungkin. Katanya, ada gerai nasi kerabu dibuka. Ya, yang telah di join-venture oleh beliau dan rakan².. 
*dan kompem² kau, kau dan kau dah tahu pas aku kena paksa pergi, aku kena paksa beli jugak. Alahai..*  T__T

Baiklah. mari kita lihat si buncit berniaga. Hahaha..



Ya, jangan kau cuba cover perut kau. HAHA

Hoho.. Aku dah support ni, takkan tak faham lagi. Grr~
Tah macam² ragam la kau ni si pendera. Overall, ok la nasi kerabu ko tu. Err.. Ayam kasi potong besar sikit lenkali untuk aku. Haha. 
D E M A N D I N G. Diam! Ngee..


Ok dah², harus buat assignment sekarang.


P/s:
 Hohoy crime partner! Komisyen weh! KOMISYEN! 
Aku mahu duit raya ok! T__T