Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Saturday, July 03, 2010

It feels so different..


Btol! Huhuhu.. Aku sebenarnya kerja spanjang chuti hari tu. Nice experience even though letey. T__T
So, semalam aku last kerja sebenarnya. Half-day before kena campak kat kampus ni semula. Abah nak anta aku balik awal sgt sbb die ade hal. Waaaaaaaaaaa..

So, hari ni aku bangun tido dgn prasaan yg sangat aneh.
Tibe tibe je aku aneh sebab bila bangun, aku dah ade kat tempat lain. Berbeza environment dari selalunya.
Start dari hari ni bermula, rutin aku dah mula tak sama macam selalu. Haiz.

Aku rindu diorg semua.
Nnt chuti saya dtg jenguk kamu semua ya? =)