Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Monday, July 26, 2010

Isnin.


Hohahye~
Mari mulakan entry dengan gambar perasan pula. HAHA.

Hye, mari perhatikan muka mengantuk saya.
Mata sembab serta kulit semakin gelap. Ni dah main dgn cahaya masa edit m'edit. HAHA
*kau jangan byk komplen ya! Grr~*

Ok, cukup 1 gmbar. Macam seronok pula tampal link kt tengah² muka tu. Heee..
Ouh ya, semalam dari jam 8 pagi hingga 10 malam, hidup aku dekat kampus saja. 10:08 pm baru smpai ke rumah. Sungguh berat kepala ni. Tak cukup dengan ithu, jam 11 mmber pula dtg rumah. 12 malam baru beransur pulang dan aku ajak housemate aku keluar kejap cari beger. Baru perasan, seharian aku x mkn. Cuma chipsmore 2 keping serta serta air soya. T_T

Hari ni pula?
Naseb baik kelas jam 2 petang batal. Tu pun terus tertidur sekejap. Ni pun baru habis kelas petang.
Ok², tataw nk type pe dah. Sekarang mahu siap utk pergi training.
Balik training harus habiskn tutorial utk esok.
Esok akan update lagi. wink wink.