Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Friday, June 04, 2010

Ini entry tak berapa pedas aku. Boleh?


Jeng jeng jeng!
Baru je aku dapat on9 ni. Well.. Well.. Sedang seronok membelek blog's comment, terjumpe la satu komen ni. Hurm.. MENAREK!

Ade org sound aku. Wink! Katenya, menda remeh pn aku nk type kt blog. Contohnya, yg ttg gmbo aku de org guna tu. Well, just to remind that person. This is my blog. Aku ade hak nk type ape saje aku nk n rase bukan? Kn? Kn? Kalo x suka baca blog aku or sesape yg anda anti, tak perlu baca lah. Button 'close' sentiase ade kt blah atas + kanan anda. Aku ade kacau privacy org kah? Aku ade letak link org tu kt sini kah? Rase mcm tadhe. So..? Ape masalahnye disini? Cakap aku bajet chantek segala. Ye, aku manusia biasa juga. Papehal, aku tak mintak se-sen pun duit ithu manusia utk konon² menchantekkan diri. Juge utk menulis blog, aku tidak guna duit dan letrik anda juge utk m'bayar bil mase type blog ni. Aku bayar sendri rasenya. Blog is a place utk aku curah benda yg aku nk.

Extra note utk ithu org:
Katanya, kau 'MUAK' bukan?
Jangan bukak blog aku lagi ye? Boleh kn?
Yelaa.. Kang ko sakit hati pulak baca blog aku.

Well Fza, jgn cepat melatah ok.
People, entry ini utk tatapan dlm blog aku. Nak bace atau tidak, ithu pilihan korg sendiri.
Terima kasih pada yg sudi baca. Juge tak lupe pada yg sudi m'kritik. Thanks alot!

Pasni aku akan tetap tulis blog cm biase. Ikot suka ape aku nk tulis.
Kalo still sakitkn hati org, btawu la. Aku akan amik iktibar n tgk pe yg aku leh buat dgn tu.
Aku leh terima teguran. Jgn risau. 

ok.