Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Saturday, May 15, 2010

Dunia dan aku..


Dunia.. Mana pernah sunyi dengan masalah. Lepas satu, muncul satu lagi. Aku makin rimas. Can anybody clean up the messes, please? Haish. Aku tamo mengeluh sbnarnye tp..

Aku cuma nk membantu. Last² aku blik yg terkena. Kita tolong org kalo boleh seikhlas mungkin, dengan niat nk tolong dgn sehabis baik. But things turned up in vice versa now. Org bukan nk tolong kita balik. Aku tak mintak lebey pn. Aku dah tolong, jgn la susah kn aku. Tu je aku mntk. JGN SUSAH KN AKU DGN PERTOLONGAN YG AKU BAGI. Huhuhu~ Tamo lebih specific, things might get worse than what i could ever imagine. Huhu~

Second? A misunderstood person. Yeah. Aku bukan tanak explain, tapi aku takut kalo aku explain hal sebenar kang aku lak yg kena serang kaw² punya. Nnt kalo da lebey limit aku, takut aku 'meletup'. Pasthu tak psl² kena label mcm². Padahal ni cuma hal salah phm. I'm facing difficult time now and trying to avoid myself dari terjerumus dlm masalah yg lebih besar. Letey nye..!!

I wish i'm stronger. I wish i am.
=.="