Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Saturday, April 24, 2010

Aku bagi satu situasi, korg tolong bagi feedback boleh?


Just nk pendapat.
Aku ni sebenarnya tataw la confuse ke hape. Ok, here it is..

Pade satu hari mood korg kurang baik. Dlm erti kate laen, moody and tensen. Korg nak sgt sesiape kat sekeliling tu cube faham situasi korg. Korg da express kat orang² tertentu - tak kesah la org yg rapat atau tidak. Then, reaksi yg diorg bagi bukan seperti yg korg jangke. Contohnya, that particular person leh lak nk gelak² n assume that korg akan ok lepas die buat lawak² yg x brape nk lawak. Bengang x? Atau.. Sakit hati x? Lebih baik x pyh b'interaksi sama ithu org bukan? Bila korg cuba btawu situasi sebenar korg, still, that person nak teruskn dengan lawak tah hape² yg x masuk akal. Langsung x membantu. Huu~

Ape yg korg akan rase kalo korg dlm situasi ni ek..?
*haish!*

Nota Kaki Ayam:
Otak ku berada di dasar laut skrg. Lemas! lalala~
*annoyed mode*