Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Sunday, March 14, 2010

My live performance! :)



Malam semlm de dinner. Ye, dinner! Sehari before dinner kene paksa nyanyi. Mula² tamo la sbb aku x pnah perform in front of crowd. Tapi diorg da smpai merayu segala, aku terima jugak la tawaran tu sbb mcm da last minute sgt. Huhuhu~ Before real performance? Ketar segala wehh! But then bila da naik stage n tgk suma org mcm tgh mkn rilek², aku pun mule la boley adapt with situation. Fuhh.. De gk kot sedikit cacat sbb nevez tu tetap de. But yeah, i love it! Mcm x percaya aku sebenarnye brani gk nyanyi depan crowd. Btul ckp org, belum cuba belum tahu. Huhuhu~ T__T

 Kitorg de record mase practice mlm tu before hari dinner. So here.. Just wanna share.. My third post on songs in my blog..  Tp kali ni Cover ye, bkn lagu sendiri mcm sblom ni.. :)
Sorie lirik de sedikit salah coz ni yg 1st time prektis. Lirik pn tadhe.

Time perform bebetul baru lirik betul punye. Aha. :p~
Hope u like it!





Nota Kaki Ayam:
Btw, Special thanks to Zihir and Aril coz menkan guitar n Sharil for the backup voice during chorus. Thnx to Jame n Mohd gk coz involve skali.