Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Wednesday, March 31, 2010

Benarkah aku..________?



Aku ade sense of empathy yg banyakkah? 


Bila org sedih atau kecewa, diorg suka cerita kat aku. Pasthu bila da ckp dgn aku, diorg akan mula tersenyum n de ramai gak yg sudah mampu ketawa pasthu. Huu~
Kalo diorg happy pun, de gak yg ske cite kat aku. Tapi mostly cerita sedih lah bru diorg cari aku. Kate diorg, bila share dgn aku, aku ske nasihat baik². Then aku guna ayat² yg membina 
*celah mane tah ayat membina tu pn aku tatawu. Huu~*

Tapelah.. Yang penting, aku nak org rase selesa bila berkawan dgn aku.
Aku x suke bila ade yg sakit hati n benci bila kawan dgn aku.
Cume aku pelik, mostly time diorg happy diorg cari siape ek? Hehe.. :)

Nota Kaki Ayam:
Adik aku ckp, Maklang da selamat dikebumikan pukul 11++ pagi semalam.
Alhamdulillah..