Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Saturday, January 16, 2010

Sudah 21 tahun aku memandang dunia.. :)



Sila bersedia kawan². Ini bukan entry biasa. Sedia?? Hidup kn enjin! 


Vroom! Vroom! 


Eh? Eh..? Salah topik nih. Huuu~ T__T"
*sila abaikn. HAHA*


Salam semua. Mahu senyum sepanjang penulisan entry ini boleh kah? Weeee~
Mule² skali mahu ucap terima kasih yg teramat kpd semua yg dah ucap bday kt aku hari ni.
Mlm smlm aku smpai umah dlm pkol 12 tepat dari umah auntie aku. Pale letey sgt n aku rase mmg patut pn aku bantai tdo mlm td sejurus je masuk bilik. Tapi bila kaki langkah je masuk umah, terus tepon berbunyi. Mesej, MMS n Call. Dua jam jugak aku mlayan suma tu. Walopon letey, hati rasa sangat gumbira. Btol.. aku x tipu. Sgt² hargai semua wish mereka n korg. Smbil² tu layan gak fesbuk. Rmai juge yg wish. Terima kasih kpd perkhidmatan bday reminder Fesbuk. Haha!


Setelah beberapa jam bantai tdo, aku pn bangun la dlm pkol 9 pagi cmthu. 
*mak ai, lmbtnye. Harap² bakal suami n bakal mak mertua tidak ade di blog ini. Plotak! HAHA~*.
Then dlm pukul 11 lebey mak soh siap. Bliaw mau blanja saya. Yay!
Kitorang g Pizza Hut. Saje sonok² nk celeb8 kt sane. Nice kn dpt smbut dgn family? Dah 2 tahun aku celeb8 kt kampus je. So tahun ke-3 ni dpt la smbut dgn family. Ngeee.. Lepas mam suma, terus gerak ke destinasi dimana aku jnji dgn best friend aku, Aini, bersama pakwe bliaw. Diorg  angkut aku g tmn tasik n OMG! They bought me a cake! Haha. Sgt sweet lah korg ni. Mahu gigit idong saja rasenye. Ngeee..
Dgn perut yg kenyang cmthu, aku mampu mam kek sket instead of KFC yg diorg bli skali tu. Aini ckp die nk lanjer aku mam Pizza tp mak aku lak yg terawal. haha. 


Pas je mam n lepak jap, terus je pggil si Tqah pule. Hohoo.. ini budak siap lama pula. huuu~
Pas die dtg je, aku trus naik Pesona bliaw. Wahh.. glemer tol ini hari. Mule² td nek Spectra, skg Pesona pula. HAHAHA. *gelak org kaya. KAKAKAKA~*
Trus je g mrayap. Kami g mlalak td. Woah! Nice one. Aku tiru suare Ning Baizura woah td. haha. Mcm x percaya. Ngeee.. Pasthu jenjalan berpeleseran sebentar lalu pulang. Tqah! Thnx utk Sundae Stoberi faveret aku tadi weh! Nice one. Ngeee.. 


See? Ithu pn suda cukup utk bdae saye. tak perlu hadiah mahal² suma. Yg pnting, keikhlasan hati. 
Kn? Kn?


Nota kaki ayam:
 Gambo akan diuplod esok ye? Ngeee.. :D
Aku x bwk blik lptop aku. Ni guna laptop mak. Hoho.


Kpd Ghostone,*sila klik disini* thnx 4 ur lovely entry.
And thnx jugak sbb nyanyi kt aku lagu tu secara live tadik. Dlm tepon je pn ok wat?? haha.
Crime Partner aku paling best! :)
Aku menanti JPA mu. Wahahahaha~
*pang! pang! pang!*