Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Friday, January 01, 2010

Fza's Last 2009 Photoshoot.



Ok,so 2010 already aite?
Tadi aku saje je browse fesbuk. Well, suma kengkawan skola yg same batch dgn aku da nmpk laen dh. Nice and pretty, i can say. Byk juge yg sudah letak pix dgn org tersayang mereka. *ciap la korg. Nnt aku bls dendam. Huu~*. Ouh,baru aku perasan. Dah masuk 4 tahun aku tidak ke sekolah. Betapa cepatnye mase tu berlalu..


Berceritakan ttg tahun baru, aku tgk byk org type entry ttg azam tahun baru n betapa gembiranya mereka menantikan 2010. Well, aku tidak begitu. Tah. Pada aku sama je. Kenapa menunggu tahun baru utk berubah dan membuat wish baru sedangkn dari masa ke semasa kite bley lakukannye? Maaf jike ade yg tidak setuju. Aku emo sedikit ini hari. Tiade sebab. Mgkin kerana aku terlalu bosan buat ketika ini. Tapi tidak mengapa lah. Mgkin pada mereka ini lah masenye utk mula kn sesuatu yg lain pula. Esok? Maksud aku pagi [sebentar lagi], aku akan balik semula ke tmpat dimana aku ditugaskn utk belajar. Haiz. Semester depan pasti akan lebih mencabar. Aku cuma mengharapkn yg terbaik dari masa ke semasa.


Bukan aku tiada azam tahun baru cuma.. Tah la. Biase je aku rase hari ni. Macam hari-hari yg slalu jugak. Aneh tapi benar. Adeh.. Ouh ya, pepagi buta semalam aku de buat sdikit photoshoot. Dlm pukul 2 pagi cmthu la. Huu~ Tema die cam berontak skit. 
It's Gun and Blood. View la kt bwh ni ye.. And kalo cm terlebey or mlampau sgt, maaf ye. Just nk share..
So here..



Sometimes life is cruel..



And when i've been trying to stand and fight back..



I might fall.. Perhaps because it's too painful..



Still.. I need to get up!



And brainstorm for some brilliant plans..
I know i have to get up and fight!



Maybe, i should just 'shoot'. Hell yes!
If that is my last option..


.The End.