Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Saturday, December 12, 2009

Hye kembali.. :)



Ouh sudah lame tidak update blog. the last 8hb ritu. Huu.. Jika maw tahu knape la en.. Brodband aku da kne block. Hahaha. Mls gile nk g ke center ithu utk membayar. Ngeee.. Lagipun chuti² ni aku pokai la. Ahaha. Sile abaikan. Brodben adik ku ithu maseh ade, lynkan brodben bliaw plak. Ohooo.. 
*mksud aku yg aku tgh pkai ni la. Hahaha!*.


So pe yg da jadik so far? Aku cite hari ni je la ye. Pagi² around pukol 9.30am best friend aku call. Today is her birthday. So die nk ajak aku kuar skali dgn boy die. Ok², so i went out. Seperti yg sedia maklum, aku dah pn tgk New Moon en. Tapi tadik kne pakse tgk lagi skali lak coz die lom tgk lagi. Ok. Layan tdo jugak la sket². Hahaha. Ouh, lupe lak. Rabu arithu de gak kuar dgn die. Tgk wayang cite A Christmas Carol. Aku tdo dlm pawagam okey! Ahaha. Sbb mlm tu aku taley tdo. Nk dekat pukul 5am baru aku t'tdo. Then pukul 6.45am da bangun. Tapi aku t'tdo dlm 20minit terawal je. Bile kuar scene² yg terkejut, aku terjage pasthu tdo balik. Gagaga. *sile jgn ketawa. Huu~*.


So hari ni aku layankn saje la kerenah kwn baik aku ni. Mementang birthday die en. Tape², aku kn baik. :)



Tadaaa! Ni la best friend yg dimaksudkn. Bliaw bersame bf bliaw.
*pix ni aku snap sem lepas lagi. Huuu~*


Pas kuar, diorg anta aku balik umah and aku smpai dlm pukul 6pm. Masuk je umah, trus mak aku soh siap² lak. Haiz. Maw ke umah makcik aku katenye. Ok²,we went. De homestay kt umah bliaw ini hari. Sorg dari Aussie, sorg Thai, 2 org from German, 2 lagi from United States. Yg 2 org German ni peramah amat. Diorg somi istri. Then de la resepsi kawen. Just nk tnjuk cmne Malay Wedding is being held suma. Nmpk cm diorg enjoy. Actually ni bkn 1st time aku tgk mende ni. Dah beberape kali gk la. And pas sekian kali,timbul lak rase cm nk jadik tourist guide. But then diorg tamo part-timer. Kalo x.... *isk!*


Ok,skang pn sudah letey. Maw tdo.
Btw,aku akan post lagi nnt. Tapi 3hari lagi kot. Pasni punye post pasti best! Tgu haa.. Hohoho..


p/s: Gdnite inchek-inchek dan puan-puan. Ngeee.. :D