Quote of the Day:

"Allah always provide us with better things if we keep on trusting Him. Faith and hard work would help.."
-FzaIbrahim

TIME:



Wednesday, November 18, 2009

Saye nk lompat² boleh x?? Huu..



Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
*ok sudah Fza. Jgn mlampau. lalala~*

Igt lagi x post yg aku anta beberape hari yg lepas? Ye.. Yg membuatkn aku antare paling lewat antar. Bukti? Jap².. Yg ni!

Sile cari dimane name aku. 65 kn? Huhu.. Antare yg lewat tu. isk isk.

Now! Kenape aku nk jerit ni? Huu.. Pix dibawah la sbbnye..


Ouh tersangat la terkejut melihat keputusan ini. Sbb dlm kepale mmg btol² yakin gambo org len yg akan terpampang. *huhu*. Alhamdulillah. Walopn ini contest cume utk suka² saje, tp bagi aku ni satu penghargaan. Rase hepi tu seolah² aku menang Grammy Award.
*gile ke hape? Fza,aku dh pesan td jgn mrepek!*
Huu~
*Ye beklah,maaf kwn².*


Tempat kedua:
Inchek Azrie. Pix ini pnuh mksud bagi aku. Sgt nice. Guy's emotion. Tahniah taw Azrie!
*smbil jerit. Chewah! Haha..*
[alamak,xnmpk sgt ke? g tgk kt page Bulan eah utk penglihatan yg lebih jelas. Or bley klik saje pd pix. Hee..]


Tempat ketiga:
Kakak Larasephia. Kakak!!! Kamu menang juge. Tahniah taw!
*ske ske ske! sgt syg kamu lah kakak! Hugs + Kisses!*
Juge maw b'terima kasih atas nasihat m'hantar pix watersplash ithu.. :)


Ouh tidak lupe juge kpd juri dan juge voters. Non-voters pn, thnx alot taw coz view! *yay!* :)

Ni salah satu voters yg dpt ku knal pasti krn bliaw msukkn dlm blog bliaw. Hihahiha~ Tenkiu oranglidi. :)

Selain dri bliaw, aku juge nmpk org² yg btol² aku knal dialam realiti ini m'undi aku:
1. inchek Ghostone
*thnx CRIME PARTNER!*
[pkol 1 semlm ko col aku ucap tahniah. thnx taw. ko juge ckp "i'm very proud of you!" :)]
*kakak, domo arigato! yay~*
3. Nadya
*syg, xiéxie ni!*


Kesimpulan yg aku dapat dari sini?

1. Adat pertandingan ithu biaselah kalah menang ithu. Mgkin hari ni aku menang, tp esok luse org lain pn akan dpt pluang yg same.
*idop kn mcm roda!*
2. Aku dpt jumpe byk jenis org. Yeah,mereka suma nice. N skg bru aku taw, bloggers ni rmai gile yg minat fotografi.. So aku dpt la kongsi minat aku same² mereka suma. hihahiha~ :)
3. Btol ckp mak,
"xsalah kite mencube. Dlm idop ni kite try n error saje.."
[Mlm before aku entry nk msuk competition ni, aku btawu mak dulu. Abah juge tahu. Mereka lynkn saje. hehe..]
4. Byk lagi benda dlm idop ni yg bwat kite hepi selain ape yg kite expect cume di realiti. I found many interesting people here. :)
5. Aku tersenyum hepi sejak mlm td.
*dlm tdo pn kot? Hahaha!*
6. Minat aku towards fotografi semakin mendalam n aku nk explore lagi byk!
*life is great! Very beautiful if we know how to explore it..* :)

Buat yg lain² yg ade bakat, jgn dok pendamkn. Mase ni la nk share.
*tibe tibe sgt b'semangat m'beri semangat kpd sumer. Hehe..*


Nota berkaki ayam:
Sile maafkn jike ade ayat yg menyinggung. Tidak b'mksud ape².. Huu~


Currently listening to:
Yuna - Blue Sands